keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Noin kaksi asiaa

On jälleen Jounin itseilmaisun aika. Otsikko tulee siitä, että minulla oli aloitushetkellä mielessä kaksi asiaa, joista tahtoisin mainita tässä blogissani. Sana "noin" kuitenkin tuli siitä, että olen huono pysymään käsikirjoituksessa – käsikirjoitus on sääntö, joka on tehty rikottavaksi! Miksi tyytyä ennalta määriteltyyn suunnitelmaan, jos se ei ole paras mahdollinen? Sääntö, joka ei toimi, ei toimi.

Voisihan tuon otsikon tosin kirjoittaa vasta myöhemminkin. Mutta mitä hauskaa siinä olisi.

Ensimmäinen asiani oli, että käytiin Lindan ja Viljamin kanssa maanantaina sukuloimassa Lindan suvun luona. Yllättäen joku otti pöydässä puheeksi blogini. Hieman korvat punotellen siinä kuuntelin palautetta siitä, kuinka hienoa on, kun nykyään on tällaisia tapoja ilmaista itseään. Keskustelu oli oikeinkin mukavaa, mutta en ollut osannut odottaa sitä ollenkaan.

Kun kirjoittelen tänne, minulla ei yleensä ole mitään oletettua yleisöä. Toisinaan isken blogini linkin jonnekin Facebookin bloggaajayhteisöön ajatellen, että ihan kivahan se olisi, jos joku jaksaisi lukea. Tämän lisäksi tiedän, että äitini lukee näitä ja veljenikin on ainakin jossain vaiheessa lukenut enemmänkin. Yritän kuitenkin kirjoittaa mahdollisimman sensuroimatta itselleni, koska kuten olen sanonut, tämä on eräänlainen mieleni oma kaatopaikka. Kaikki lukijani ovatkin ehdottoman tervetulleita, eikä minua ollenkaan haittaa, jos tämän kautta jonkun näkökulma minusta syvenee ja monimuotoistuu.

"On parempi, että minua vihataan sellaisena kuin olen, kuin että minua rakastettaisiin sellaisena kuin en ole."

Tuo on minusta erinomaisesti sanottu ja tuohon tähtään.

Toinen otsikkoni asia oli sellainen, että olen tehnyt kyllä jo melkoisen määrän haastatteluita. Näitä haastatteluita olen pyrkinyt keräämään yhteen kattavaan listaukseen, jonka näet klikkaamalla tästä. Tuonne listaukseen päätyi tänään 7 uutta nimeä, jotka olivat Jarkko Tamminen, Jope Ruonansuu, Laura Voutilainen, Joonas Nordman, Marko Keränen, Katri Mäkinen ja Krista Siegfrids. Mistäkö mahtoi olla kysymys? Klikkaa kenen tahansa edellä mainitun nimeä tuolla linkkaamallani sivulla, niin päädyt haastattelut sisältävään artikkeliin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti