perjantai 6. maaliskuuta 2015

Kielisirkuksen uusi suunta ja nousukausi – nyt on korkea aika hypätä kyytiin!

Nyt se tapahtuu!

Kielisirkus lähtee raketin lailla nousuun ja tulee kohoamaan ennen näkemättömiin korkeuksiin!


Uudet avaruustuulet ja sfäärit odottavat. Luvassa on uudistuksia, aikaisempaa kovempi päivitystahti ja hupia koko rahan edestä! (Tosin eihän tämä maksa teille pennin jeniä tai sentin latia!)

Mennäänpä sitten vähän konkretiaankin. Mikä oikeasti muuttuu?

1. Tulen päivittämään useammin kuin kahden kuukauden välein! Tarkoitus olisi skriivailla tänne jopa pari tai kolmekin kertaa viikossa. Kirjoittaminen on yksinkertaisesti rakkaimpia harrastuksiani, joten jos en sitä tee, niin laiminlyön intohimoani, ajankäyttöäni ja elämääni! Se ei ole hyvä se!

2. Alan vloggaamaan! Kyllä vain, luit aivan oikein (tai mistä minä sinusta tiedän vaikka olisit lukenut vahingossa "Alan Logman" – silloin luit ihan päin ******!). Käärmeen lailla kiemurtelevista teksteistäni en kuitenkaan ole luopumassa, vaan aion vain kartuttaa repertuaariani ajoittaisilla videoilla. Minä yksinkertaisesti nautin suuresti tuosta video ja ääni -formaatista ja koen, että se on sitä kuuluisaa Nykyaikaa. Pääseepähän samalla leikkimään radiojuontajaakin, kun semmoinen hommakin olisi meikälle tosi mieluinen tulevaisuutta silmällä pitäen.

3. Teen aikaisempaa vieläkin parempia päivityksiä! Okei, tämä tulee olemaan haastavaa, mutta yritän kuitenkin! Enemmän mielenkiintoa, huumoria, jännitystä, rakkautta, kauhua, draamaa ja muita siistiltä ja myyvältä kuulostavia adjektiiveja!

4. Enemmän lukijoita! Tähän en kyllä voi kovin helposti vaikuttaa. Jos laatu ja suosio kulkisivat aina käsi kädessä, fanittaisivat kaikki Billy Joelia eikä kukaan lukisi keltaista lehdistöä! Vaan ei – elämme epätäydellisessä maailmassa, jossa kerma nousee pinnalle vain kahvissa ja sanonnoissa. Olisi kuitenkin nastaa, jos jonain päivänä tällä blogilla olisi niin paljon lukijoita, että tekisin tällä rutosti rahaa ja pystyisin tarjoamaan pienelle perheelleni valoisan ja yltäkylläisen elämän kesäasuntoineen ja huviveneineen ja -puistoineen. Saahan sitä unelmoija?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti